THE BEST SIDE OF اتومبیل برقی

The best Side of اتومبیل برقی

The best Side of اتومبیل برقی

Blog Article

در راستای تحقق این هدف چندین کشور اروپایی مانند انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا قصد دارند برای جلوگیری از آلودگی هوا، حفاظت از محیط زیست و کاهش گرمایش جهانی، تولید و فروش خودروهای درون‌سوز را تا دهه ۲۰۳۰ یا ۲۰۴۰ ممنوع کنند.

انواع خودرو برقی از نظر نوع پیشرانه و منبع تغذیه به چند دسته تقسیم می‌شود. این دسته‌ها عبارتند از:

مثل تلفن‌های همراه و لپتاپ‌ها، انرژی مورد نیاز ماشین الکتریکی هم توسط باتری تامین می‌شود. در واقع باتری نقشی مشابه با باک مدل‌های بنزینی دارد.

پاسخ پشتیبان سرویس گفته: ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ در ۰:۴۷ ق٫ظ سلام باید درب بصورت کامل با لبه بیرونی لاستیک در تماس باشد.

خودروهای پلاگین هیبرید از لحاظ ساختاری شبیه به ماشین‌های هیبریدی هستند، با این تفاوت که موتور برقی آنها قدرت بیشتری تولید می‌کند و باتری از طریق اتصال به شبکه برق قابل شارژ است.

در این بخش از بحث خود درباره نقاط قوت و ضعف ماشین های الکتریکی، به معایب خودروهای برقی می‌پردازیم. در حال حاضر مهم‌ترین چالش در استفاده از خودروهای برقی، مدت زمان لازم برای شارژ باتری آن‌ها است. در واقع زمان لازم برای شارژ باتری خودروهای برقی به‌مراتب بیشتر از زمانی است که برای پر کردن مخزن سوخت یک خودرو احتراقی نیاز دارید.

پاسخ شاهد on ۹ بهمن ۱۴۰۳ at ۱۷:۲۳ بنده صفرتاصدتولید ماشین برقی را انجام می‌دهم ولی کشور ایران قراراست به عقب برگردد قرارنیست برای شما کاری انجام دهند کسانی مثل بنده با اندک سرمایه بهترین کالای روز را طراحی وتولید می‌کنند ولی اینجا پخمه پروری را جای نخبه پروری جا انداخته اند

با وجود همه چالش‌هایی که برشمردیم، پیشرفت‌های علمی و تکنولوژیکی به‌تدریج در حال رفع این مشکلات هستند و فناوری ساخت خودروهای برقی همواره در حال تکامل است.

پاسداران، میرداماد، الهیه، سهروردی، نیاوران، یوسف آباد، جردن، دزاشیب، شریعتی، قیطریه، گاندی، زعفرانیه، ازگل، فرمانیه، اختیاره، هفت تیر، قلهک، ظفر، تجریش، وزرا، چیذر، نوبنیاد

در ضمن دنا الان تو بازار یه میلیارد قیمتشه و من اینو با حدود یک میلیارد و دویست از ایران خودرو تحویل گرفتم، حالا این کجا و دنا کجا

قاصدک نصیر توسط جمعی از نخبگان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در ایران طراحی و ساخته شد. این خودرو در سال ۱۳۸۸ رونمایی شد و در معرض دید عموم قرار گرفت. قاصدک نصیر از قطعاتی مشترک با تیبا و پراید سود می‌برد و می‌توانست با یک بار شارژ باتری، مسافت ۹۰ کیلومتری را طی کند.

با وجود آنکه ۲۰ و اندی سال از معرفی اولین خودرو ایرانی می‌گذرد و در این مدت خودروسازان دولتی و خصوصی نیز دست به کار شده‌اند و نمونه‌هایی از محصولات برقی را تولید و آزمایش کرده‌اند، اما تولید و فروش خودروهای برقی ایرانی هنوز وارد فاز تجاری‌سازی نشده است.

پاسخ پشتیبان سرویس گفته: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در ۱۲:۵۳ ب٫ظ سلام مطلب علت باز نشدن فیلتر لباسشویی را بخوانید. لینک را براتون ارسال کردیم.

حمله با خودرو به شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع کشته click here شدگان حزب الله

Report this page